Avgifter

Fisksätra IF är en ideell idrottsförening där du som medlem betalar en medlemsavgift och får genom det vara delaktig i verksamheten.

Medlemsavgiften för 2018 är 100 kr. Samtliga träningsavgifter nedan är medlemsavgiften på 100 kr inte inräknad. Avgifterna gäller från årsmötet 2018 till och med mars 2019. Tränings- och medlemsavgifter för fotbollssäsongen 2018:

• Knattefotboll: 400 kr per termin.

• 5-mannaspel: 900 kr

• 7-mannaspel: 1100 kr

• 9-manna: 1250 kr
  • 11-manna ungdom upp till 25 år: 1700 kr.
  • Futsal Ungdom: 600 kr.
  • Futsal Senior: 1 100kr

I samtliga träningsavgifter tillkommer 100kr i medlemsavgift per år.

Dessa avgifter beslutades av på medlemmarnas årsmöte 14/3 2018.

Kläder och aktiviter som ingår i avgiften

Spelare som är är med i Knattefotbollen får en t-shirt, ett par strumpor och en fotboll.

Spelare på 5-manna och 7-manna får ett par matchstrumpor. Då Stena Fastigheter sponsrar föreningen i år igen får spelarna följande kläder under året: Ett par träningsstrumpor, ett par shorts och en kortärmad träningströja.

De cuper som spelarna åker på ingår i avgiften eller betalas av en gemensam lagkassa.

Föreningens olika utgifter

Föreningens utgifter, som delvis finanseras av medlems- och träningsavgifter, är bland annat planhyra, lokalhyra, tränararvode, cuper, matchtröjor, målvaktsställ, tränarutbildning, domaravgifter och träningsmaterial som bollar med mera.

Har du svårt att betala avgiften?

För dig som har rätt till försörjningsstöd från socialen kan få ekonomiskt bidrag till ditt barns idrottsavgifter, så kallat fritidspeng. Kontakta din handläggare på kommunen och be denne berätta mer om hur du ska göra för att få fritidspeng till ditt barn.

Du kan också söka pengar från en fond som hjälper familjer som har svårt att betala avgiften. Tala med gruppens tränare för mer infomation.

Vill du bli stödmedlem?

Se våra avgifter för skidsektionen här.

Uppdaterad: 19 MAR 2018 11:40