Träna längdskidor i Fisksätra IF

Från Fisksätra är det mycket nära till skidspåren på Saltsjöbadens golfbana. I Fisksätra IF:s skidsektion kan du som nybörjare eller erfaren skidåkare, ung som gammal vara med. Våra träningar genomförs i samarbete med Saltsjöbadens IF:s skidsektion.

Planerade vinteraktiviteter

• Barn- och ungdomsträning: En timmes träning på lördagar eller söndagar för följande tre grupper: 8-12 år, 13-15 år och 16-25 år. För barn och ungdomar finns möjlighet att låna utrustning. Vi har kompletta paket. Syftet är att få möjlighet att testa längdåkning och få lite grunder från en ledare.

• Familjedagar: Drop-in på lördagar eller söndagar från kl. 10-13.
    Instruktörer finns på plats, små tävlingar arrangeras samt tillgång till ett skidlekland finns för de minsta upp till 8 år. För hela familjen (varje barn måste ha med sig egen målsman). Grillen hålls varm runt lunchtid.

• Teknikkurs i liten grupp (max 5 personer, 5 tillfällen à 1.5 timme) i mån av intresse.

• Vallaskola: en kväll inför skidsäsongen.

• Långloppsträning: träning med inriktning på långlopp till exempel loppen under Vasaloppsveckan med stakningsträning.

Medlemsavgift i skidsektionen: 100 kronor per år.
Medlemsavgift i Fisksätra IF: 200 kronor per år.

För dig som redan är medlem i Fisksätra IF behöver endast betala 100 kronor till skidsektionen.
Anmäl dig redan idag i vårt formulär här.

Skriv gärna ett meddelande om du vill börja träna på barmark nu eller vill vänta till skidträningen börjar.

Var med och bygg en skidklubb i Fisksätra!

Tycker du det är kul att jobba med barn och ungdomar och vill hjälpa till i skidsektionen är du varmt välkommen. Här har du möjlighet att bli skidlärare om du inte redan är det. Föreningen behöver även dig som vill hjälpa till med administration så som att registrera nya medlemmar i vårt system IdrottOnline. Hör av dig till This is a mailto link så får du veta mer!

Fisksätra IF är medlemmar i Svenska Skidförbundet.

Uppdaterad: 26 SEP 2017 18:13