Fisksätra IFs Knattefotboll 2018

Fisksätra IFs Knattefotboll är för de yngsta barnen som vill lära sig spela fotboll

Vår Knattefotboll och Fotbollsskola startar i april 2018 och är för flickor och pojkar födda 2011, 2012 och 2013.

I knattefotbollen får ditt barn lära sig grunderna i fotboll på ett lekfullt sätt och lära känna sina nya tränare och fotbollskompisar.

Plats
Träningen är på Lännbo skolplan, konstgräsplanen vid Akademiska skolan som ligger bredvid Braxenparken.

Avgift för fotbollsskolan
Det kostar 400 kronor per termin och då får spelaren en t-shirt och en vattenflaska. Medlemsavgift på 100 kr tillkommer för hela säsongen 2018.

Utrustning
Ditt barn ska ha benskydd när vi tränar och spelar match. Det köper du i en sportaffär, exempelvis på Stadium. Det går bra att spela i vanliga gymnastikskor eller fotbollsskor för konstgräs. Vanliga dobbskor för gräs är inte bra för barnens fötter, därför bör de inte ha det.

Gå till vårt anmälningsformulär för att anmäl ditt barn till knattefotbollen.

Läs mer om hur vi arbetar i Knattefotboll.

Anmälan till Fisksätra IFs Knattefotboll gör du via vårt anmälningsformulär. Har du andra frågor kan du mejla till This is a mailto link.

Är ditt barn äldre anmäler du ditt barn till en träningsgrupp.

Uppdaterad: 19 MAR 2018 10:48