Fisksätra IF – för så många som möjligt och så långt som möjligt

Fisksätra IF är en ideell idrottsförening som erbjuder barn och ungdomar rolig och utvecklande fotbollsutbildning. Vi arbetar för att så många som möjligt ska vara aktiva så länge som möjligt och kunna nå så långt som möjligt med sin fotboll.

Fotbollsfest

Många av de aktiva i Fisksätra IF är föräldrar till de barn som spelar fotboll i verksamheten. Föreningen är ideell och drivs av medlemmarna och den styrelse som är valda av medlemmarna på årsmötet.

Vision:
Fisksätra IF – för så många som möjligt, så långt som möjligt.

Verksamhetsidé:
Fisksätra IF ska vara det självklara valet för alla i vårt närområde som vill utöva rolig och utvecklande idrottsverksamhet, för att så många som möjligt ska vara aktiva så länge som möjligt.

Värdegrund:
• Alla får vara med – Vi bedriver en idrottsförening utifrån barnens villkor, deras förutsättningar och ambitionsnivåer.
• Kamratskap – Vi stödjer och ställer alltid upp för varandra med respekt för kultur, kön, etniskt ursprung och religion.
• Glädje – Vi skapar goda förutsättningar för att alla ska ha roligt i en trygg och utvecklande miljö.
• Utvecklande – Vi bedriver träning utifrån varje individs egna förutsättningar och ambitioner.

Bakgrund
Fisksätra IF startade sin verksamhet 1975 och har som mest haft 18 lag i seriespel.

2009 startades Fisksätra IF upp helt på nytt efter att ha legat nere ett tag. En ny styrelse bildades och 2010 flyttade Lännbo FF in under Fisksätra IF:s tak.

Läs om:

Våra mål för barnfotbollen 6-9 år