Föreningspolicy

Styrelsen har under 2013 och 2014 tagit fram policys inom fem viktiga områden som bygger på de önskemål föreningens medlemmar har för en fungerade och framgångsrik verksamhet.

Föreningens riktlinjer och policys är till för att skapa stabilitet och trygghet i föreningen. Dessa ska efterlevas av alla medlemmar, så väl som styrelse, tränare, ledare samt barn och ungdomar och deras föräldrar och vårdnadshavare.

Som tränare och ledare jobbar du mot de mål och enligt de riktlinjer som föreingen har beslutat. Läs om föreningens mål för barnfotbollen här.

Läs vår policy inom fem viktiga områden; alkohol och droger, motverka mobbing och kränkning, jämställdhet, skadeförebyggande arbete för trygghet och säkerhet, ledarutveckling och ungas delaktighet och inflytande. Öppna dokumentet här.

Läs om föreningens vision, verksamhetsidé och värdegrund.

Uppdaterad: 02 APR 2017 18:25