Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Fisksätra IF

Följ

Fisksätra IF

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Fisksätra IF
Välj lag/grupp

Kontaktinformation

Namn Fisksätra IF
Adress Torggatan 4
Postadress 13331 Saltsjöbaden
E-post info@fisksatraif.se
Orgnr 814000-5730
Swish 1231003912
Kontonr PG 825920-2

Om Fisksätra IF

Välkomna till Fisksätra IF!

Vi håller till i Fisksätra, som är en tätort inom kommundelen Saltsjöbaden/Fisksätra, som tillhör Nacka kommun, Stockholms län.

Fisksätra IF är en ideell idrottsförening för barn, ungdomar och vuxna. SOM EN ÖPPEN DEMOKRATISK MÖTESPLATS spelar Fisksätra IF en viktig roll i arbetet med att göra idrott tillgängligt för människor i Fisksätra.

Vi är partipolitiskt och religiöst obundna och vår verksamhet bygger helt och hållet på principerna om jämlikhet, jämställdhet och allas lika värde, vilket innebär att vi aktivt tar avstånd från rasistiska och antidemokratiska grupperingar.

Alla som är aktiva i föreningen arbetar ideellt med verksamheten på sin fritid. Det är medlemmar, föräldrar och andra aktiva som tillsammans driver och tränar lagen och grupperna. Likaså gäller styrelsearbete och övrig administration.

Fisksätra IF startade sin fotbollsverksamhet i 1975 och har som mest haft 18 lag i seriespel. Vår målsättning idag är knäcka de siffrorna genom att bedriva en allomfattande fotbollsverksamhet. Vi vill ta hand om barnen när de tar sina första staplande steg i föreningens fotbollsskola, för att sedan ta det vidare i en pedagogisk, glädjefylld och utvecklande tid under ungdomsåren, för att dem till sist ska kunna landa i vår blivande seniorverksamhet.

Ledstjärnorna är:
• Alla får vara med – Vi bedriver en idrottsförening utifrån barnens villkor, deras förutsättningar och ambitionsnivåer.

• Solidaritet – Vi stöttar och ställer alltid upp för varandra. Kamratskap skapar identitet, trygghet och tillhörighet.

• Glädje – Grunden för all barn- och ungdomsfotboll utgår ifrån omtanke om människan. I en positiv miljö, där man tar hänsyn till barnets mognad och behov, finns det goda förutsättningar för att de ska kunna utvecklas idrottsligt och socialt.

• Stimulans – Träningen ska så ofta som möjligt bedrivas med boll och antalet bollkontakter ska vara så många som möjligt för varje spelare. Det är genom spelet barn och ungdomar lär sig att förstå fotbollens grundläggande idé.